My Signature at Mcdonald’s

Hello to my signature, 

Waktu gw liburan ke Hong Kong tahun lalu; gw mendapati yang namanya Mcdonald’s My Signature. First thing on my mind, this is special line from Mcdonald’s. Yes, that’s the truth (dan belum ada di Indo kalo gw ga salah).

Jadi sebelum ke Macau, ternyata gw dan stevo melewati Star City Tsim Sha Tsui yang dimana ada Mcdonalds. Ini bukan sembarang Mcdonalds, karena ada line dibawahnya yaitu My Signature. Masuklah gw kesitu karena sedikit penasaran bedanya apa dan perut lapar.

IMG_3188

Ternyata, emang beda folks! Interior dan ambience nya beda banget sama Mcdonald’s biasanya yang dipenuhi dengan karakter-karakter handal Mcdonald’s. My Signature memberikan ambience yang warm dan interior yang simple banget. In my opinion, this is the best options for freelancer who wants to work and eat. 

IMG_3181

IMG_3182

For ordering food and beverage, you have two options. First, manual option which means go to the cashier – order food and beverage – pay – move to the pick up counter. Second, machine option which means go to the self order machine – choose the food and beverage – pay with credit card or octopus card – move to the pick up counter.

IMG_3173

Menu makanannya sebenernya gak beda-beda banget. Ada yang sama cuma ada juga yang baru di My Signature ini. Unfortunately because I’m too hungry that morning, I didn’t take a photo with my order (as always). fyuh.

IMG_3185

Gw sempet pengen nyobain pastry nya, cuma karena perut sudah full dan waktunya gak panjang jadinya gw harus menyudahi kegiatan di My Signature ini. Buat kalian yang lagi di HK dan liat My Signature, you should try.

Cheers, J.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s